Hotel Olympus Hotel Olympus

Viale dei Cigni 11 30021 Caorle Lido Altanea Venetien, Caorle, Italië
Bekijk op kaart

Gemiddelde beoordeling

Zonnetjes
5,2 / 6

 

van de 130
92% van de reizigers raadt dit hotel aan..

Recente beoordeling

“Geweldig hotel!” Heel mooi hotel. Het strand, de stad zijn perfect bereikbaar met de fiets. Er worden gratis fietsen verhuurd in het hotel zelf. Het hotel is per...
 
Bezocht in juli 2012
Jolien - België
130 4.3333333333333

gearchiveerde Hotelbeoordeling - Hotel Olympus

vanNog niet geregistreerd
Vragen aan Karin?
De beoordeling werd 1378 keer gelezen.
3 von 3 User (100%) finden diese Bewertung hilfreich.
Uit: Duitsland
Leeftijd: 31-35
Reisduur: in augustus 10
Vergezeld door: gezin/ familie
Kinderen: 2
Duur: 1 week
Manier van reizen: strandvakanties
Aanbevolen door: Ja
Ø deze beoordeling: 5,8

Ideaal hotel voor gezinnen - eenvoudig maar praktisch *

hotel
6,0
Zonnetjes

Het hotel beschikt over 78 kamers, verdeeld over drie verdiepingen. De kamers zijn ruim, zelfs als er vier personen in verblijven! De kamers zijn schoon en worden dagelijks schoongemaakt. Handdoeken worden dagelijks verschoond, indien gewenst. Handdoeken voor zwembad / strand zijn ook beschikbaar (te verschonen 1x per week). Ontbijt en Halfpension wordt altijd in de vorm van een buffet geserveerd. Er wordt voldoende bijgevuld. Er is voor iedereen wel iets lekkers bij. Pasta wordt dagelijks geserveerd in drie verschillende versies (maar elke dag anders). In de week toen wij in het hotel waren, waren er bijna uitsluitend Duitsers, Oostenrijkers en een paar Italianen. Alle met kinderen.


Ligging
6,0
Zonnetjes

Het strand ligt op ongeveer 700 - 800 m van het hotel. Er Het loopt een gratis toeristisch treintje naar het strand (15 min interval), die meestal overvol is. Te voet is het echter geen probleem (vlakke en verharde ondergrond) - vaak met alle luchtbedden, etc., bij je maar toch beter dan in het kleine treintje te staan. Je bent net zo snel als je te voet gaat dan met het treintje.Winkelvoorzieningen zijn er genoeg, deze kan men gemakkelijk te voet bereiken (nog beter en sneller dan met de auto) of met de fiets. We hebben geen uitstapjes gemaakt. We waren in Venetië (volg helemaal de instructies van de Marco Polo - vertrek van Punta Sabioni) en in Caorle. Maar er zijn genoeg andere plaatsen te bereiken (Jesolo, etc.).


Service
6,0
Zonnetjes

Het personeel was vriendelijk en kon Duits.De kamers werden dagelijks schoongemaakt, handdoeken werden dagelijks, zoals eerder vermeld, verschoond indien gewenst. Badhanddoeken beschikbaar.Kinderdisco met Daniel is er elke dag behalve zaterdag.


Gastronomie
6,0
Zonnetjes

Voor ieder wat wils. Er wordt meer dan voldoende bijgevuld.Gratis water bij het diner. Bestelde drankjes zijn redelijk geprijsd.


Sport & entertainment
5,0
Zonnetjes

Activiteiten: animatie en kinderdisco aanbod van Daniel (hebben we zelden gebruikt)Zwembad was ijskoud toen wij er waren. Wordt dus niet verwarmd, hetgeen betekent, bij temperaturen rond 24 ° C, dat er simpelweg niet genoeg zonne-warmte is, hoewel het zwembad de hele dag in de zon ligt. Gevolgd door een warme douche, is het zwembad toch aardig bruikbaar! Het is erg mooi en groot. Helaas mocht je geen ballen, luchtbedden, etc. erin nemen. Het strand was schoon. Ideaal voor kinderen! De zee is erg ondiep. Het is ook mogelijk met jonge kinderen (1 m) zonder angst te hebben ver in zee te gaan - zelfs met golven.In Lido Altanea zijn er 's avonds vele attracties voor kinderen zoals kinderdisco, springkastelen, motorfietsen.


Kamer
6,0
Zonnetjes

De kamers zijn groot genoeg. Ze zijn voor vier personen (dwz met extra bedden) ontworpen. De bedden pasten goed in de kamer. De badkamer heeft een haardroger (met verstelbare temperatuur!) en douche.De kamer heeft rolluiken en schermen (die we niet nodig hadden - er waren daar bijna geen muggen).Balkon met kleine waslijn (zonder knijpers), twee stoelen en een tafel.


Tips & aanbevelingen

Je kunt al vanaf 12 uur op de dag van aankomst in het hotel!Op de heenreis, let goed op waar je van de snelweg af moet, anders moet je verder door rijden totdat je kunt keren. Veel rotondes!Als u veel uitstapjes wilt doen, is het nieuwe district van Lido Altanea ideaal voor families met kinderen!


Opmerking voor de hotelbeoordeling: 6 zonnetjes = zeer goed... 1 zonnetje = zeer slecht
* Deze hotelbeoordeling komt oorspronkelijk uit het Duits, geschreven door Karin. Lees hier de originele beoordeling.

Aanvullende informatie bij de hotelbeoordeling Hotel Olympus

Wat voor type kamer werd beoordeeld? Familiekamer Standaard met uitzicht Op het zwembad
Was het hotel precies zoals het in de catalogus stond? Ja
Is het hotel het aantal sterren waard? Ja
Wat vond je van de prijs-/kwaliteitsverhouding? Zeer goed
Met welke reisorganisatie heb je gereisd? Geen gegevens

Vond je de beoordeling nuttig? Ja Nee


 
Internationaal


Hotelbeoordeling advies Hotel Olympus, een handige hulp bij de keuze van je komende vakantie. Lees hotelbeoordeling Karin, voor een prettige vakantie in Hotel Olympus Caorle.

© 1999 - 2016, alle rechten voorbehouden.
Hotelreview typelong