Antalya

312 hotels in Antalya

Sorteren op

Rixos Downtown Antalya
Aanbevolen door:
95% van de 265 beoordelaars
Waardering:
5,4
Zonnetjes
 uit 6
Hotelovernachting:
vanaf € 54,- per nacht
Hotel Ramada Plaza Antalya
Aanbevolen door:
89% van de 493 beoordelaars
Waardering:
5,3
Zonnetjes
 uit 6
Hotelovernachting:
vanaf € 49,- per nacht
Hotel Dogan
Aanbevolen door:
97% van de 198 beoordelaars
Waardering:
5,1
Zonnetjes
 uit 6
Hotelovernachting:
vanaf € 41,- per nacht
Puding Marina Residence
Aanbevolen door:
95% van de 40 beoordelaars
Waardering:
5,4
Zonnetjes
 uit 6
Hotelovernachting:
vanaf € 66,- per nacht
Hotel Su
Aanbevolen door:
86% van de 474 beoordelaars
Waardering:
5,2
Zonnetjes
 uit 6
Hotelovernachting:
vanaf € 60,- per nacht
The Marmara Antalya Hotel
Aanbevolen door:
93% van de 148 beoordelaars
Waardering:
5,1
Zonnetjes
 uit 6
Hotelovernachting:
vanaf € 55,- per nacht
Hotel Sea Life / Sealife
Aanbevolen door:
86% van de 190 beoordelaars
Waardering:
5,2
Zonnetjes
 uit 6
Hotelovernachting:
vanaf € 85,- per nacht
Hotel Porto Bello Resort & Spa
Aanbevolen door:
88% van de 835 beoordelaars
Waardering:
5,0
Zonnetjes
 uit 6
Hotelovernachting:
vanaf € 44,- per nacht
Alara Hotel Adalya
Aanbevolen door:
89% van de 33 beoordelaars
Waardering:
5,2
Zonnetjes
 uit 6
Hotelovernachting:
vanaf € 28,- per nacht
Hotel Divan Antalya Talya
Aanbevolen door:
94% van de 144 beoordelaars
Waardering:
4,8
Zonnetjes
 uit 6
[1] | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10...11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 32 Verder »
Passende niet gevonden? Al mijn gegevens opnieuw instellen

Informatie over Antalya


Algemeen

Laatste versie bewerkt door administrator
Vakantie in Antalya: een bruisende belevenis!
Antalya is in het zuiden van Turkije de grootste stad. De stad is onderdeel van de Turkse Rivièra. De stad is op een rotsplateau aan de zee gebouwd. In Antalya wonen 100.000 mensen. Als Turkije de vakantiebestemming is dan wordt Antalya het meest bezocht. Dit is dankzij de geweldige ligging, het mooie strand, de rijke geschiedenis van de stad, de omliggende zee en de vele bezienswaardigheden in de stad. Aan de ene zijde is Antalya gelegen aan het Taurusgebergte. Aan de andere zijde is de stad gelegen aan de Golf van Antalya, in de Middellandse Zee. Een vakantie in Antalya is verblijven in een bruisende stad waar veel te beleven is!

Antalya: de parel aan de kust
Antalya wordt ook wel de parel van de Turkse Rivièra genoemd en ligt in het oosten van deze kuststreek. De noordkust is gelegen aan het Taurusgebergte. De stad is op rotsen gebouwd, aan de zee. Omliggende plaatsen zijn Aksu, Bahtili en Karacalli. De autoweg D400 loopt dwars door de stad. Makkelijk als u iets van de omgeving wilt zien tijdens uw vakantie in Antalya!

Vier uur vliegen naar Anatalya
De vliegduur is zo’n vier uur vanaf Amsterdam-Schiphol naar Antalya. Aanvlieghaven is een moderne luchthaven, luchthaven Antalya, die op tien kilometer van de provinciehoofdstad ligt. Van daaruit rijden er richting de stad diverse bussen. Natuurlijk kunt u ook een auto huren of taxi bestellen tijdens uw vakantie in Antalya.

Zandstranden en kiezelstranden
Antalya is vooral populair vanwege zijn geweldig mooie stranden. Deze zult u tijdens uw vakantie in Antalya zeker willen bezoeken. Antalya heeft bijvoorbeeld Konyaalti Beach. Dit strand is 3 kilometer lang en is in het westen gelegen. Het is zowel voor jongeren als voor gezinnen een leuk strand. Het kiezelstrand ligt aan het Beachpark en een promenade. Ook is er nog Lara Beach. Dit prachtige zandstrand van elf kilometer lengte is bestemd voor rustzoekers. Er liggen veel hotels aan het strand, waar u een parasol en ligstoel kunt huren. Het strand ligt ten oosten van het centrum van Antalya.

Warme zomers bij uw vakantie in Antalya
Antalya beschikt over een mediterraan klimaat. Zowel in de winter als in de zomer is het hier aangenaam toeven tijdens uw vakantie. Antalya heeft temperaturen van rond de 15 tot 20 graden Celsius in de wintermaanden en in de zomermaanden bedraagt de temperatuur 25 tot 35 graden Celsius. De zomermaanden zijn warm en erg droog, in de winter kan het hard regenen.

In de omgeving volop cultuur
In het centrum van Antalya ligt Kaleici, de oude binnenstad, omringd door eeuwenoude stadsmuren. Dit deel van de stad is beschermd en autovrij. Hier kunt u de rijke historie van Antalya terugvinden tijdens uw vakantie. Er zijn Byzantijnse, Romeinse en Ottomaanse kenmerken te vinden. De huizen zijn dicht op elkaar gebouwd, er tussendoor kronkelen smalle steegjes. Kleine hotels en pensions liggen in dit deel van de stad. In Kaleici vindt u ook de oude Romeinse haven, de moeite van het bezoeken waard. In Antalya’s archeologisch museum komt u veel te weten over de geschiedenis van Anatolië. De mooiste kunstschatten zijn de levensgrote beelden van goden, helden en Romeinse keizers in dit museum. Even buiten Antalya kunt u prachtige watervallen bezichtigen die uit het Taurusgebergte ontspringen.

Van watersport tot uitgaan
Tijdens uw vakantie in Antalya kunt u heel goed watersporten, zoals windsurfen, jetskiën en zeilen. Ook kunt u op vakantie in Antalya gaan duiken. Voor de echte avonturiers en helemaal spectaculair is parasailing boven de Middellandse Zee bij Antalya. Natuurlijk kunt u tijdens uw vakantie in Antalya ook van de vele terrassen, winkeltjes, restaurants en uitgaansgelegenheden van de stad genieten.

Land & cultuur

Laatste versie bewerkt door Paulien86
Waar moet je gaan in Antalya

Antalya is een van de meest populaire steden van Turkije. Antalya ligt aan de Middellandse Zee en behoort tot de meest bezochte gebieden van Turkije. De meeste bezoekers zijn toeristen die komen voor een ​​strandvakantie. Antalya is een bekende vakantieplek in Turkije, het biedt een mooie natuur, zandstranden en allerlei sporten aan voor toeristen. Trouwens, de stad is trots op haar historische monumenten.

Antalya is een bekende regio, het trekt duizenden toeristen. In de buurt kunt u een bezoek aan de nationale parken en monumenten uit de oudheid brnegen. Zoals hierboven reeds vermeld, is Antalya uitzonderlijk in zijn natuurlijke omgeving, en daarom, zijn wandelingen een populaire bezigheid hier. Als je iets spannender wil doen, dan biedt de omgeving raften en zwemmen aan.

Onderweg

Laatste versie bewerkt door administrator
Luchthavens / Autoverhuur
Het dichtstbijzijnde vliegveld is genoten door de klanten naar de luchthaven in Antalya. Dit kan worden gedaan om de chartermaatschappij of cruise lijnen te selecteren. Beide kan even comfortabel, en dezelfde vlucht is slechts ongeveer 3,5 uur, dus het is lang noch pijnlijk.

Erg populair, maar weet niet of het einde is veilig voor toeristen is de huurauto:). Spreken van veiligheid Ik denk aan het besturen van de Turkse chauffeurs. Vergeet niet dat de verantwoordelijkheid voor hun leven volgens hun religie is Allah, en wat er gebeurt, of staat te gebeuren is de wil van Allah. Daarom gebeurt het vaak dat Turkse chauffeurs niet gehoor geven aan de snelheidsbeperkingen of verkeerslichten. Heel vaak op de weg, dit duurt voorrang die is groter en heeft een luidere claxon, waardoor je weet dat net komen. En zo serieus. Feit is, de Turken gaan als een gek en je moet om ze te bekijken, maar zoals we hebben ogen rondom onze hoofden aan Allah zal het in de zorg:). We moeten niet vergeten dat tijdens een staatsbezoek politie bulten op de zijkant van een Turk, geen toeristische daarom, stelt voor om auto's te huur in goede bedrijven en zorgvuldig de voorwaarden en vraagstukken van autoverzekeringen en onze verantwoordelijkheid te lezen. De reis, een vertegenwoordiger van een reisbureau waarmee we een reis altijd te bieden heeft door het bedrijf dat we een auto huren en is altijd een goed idee om precies te vragen alle details. Als we een auto huren in de stad zijn niet noodzakelijkerwijs leiden door de laagste prijs. Je moet niet vergeten dat autoverhuurbedrijven moet de auto lening te betalen. Hoe doen we het voor een lied is geen logica in deze, en meestal betekent dat het is iets dat bespaart op de huur, en op deze manier kunnen we verliezen op dit punt. Het beste is om auto's te huren of een netwerk, bekend in de wereld te huren. Afhankelijk van het tijdstip van het seizoen en het bedrijf huurt een auto, de kosten van een dergelijke lening kan variëren tussen 60E - 50E. Deze prijs wordt ook beïnvloed door de grootte van het voertuig.

Openbaar vervoer
De meest populaire openbaar vervoer zijn dolmusze. Deze "uitstapjes in Polen" shuttles op Alanya. Transfer dolmuszem is goedkoop, en de prijzen zijn vast, maar je kunt altijd proberen te onderhandelen. Het beste om een vergoeding te betalen bij het verlaten. Als u geïnteresseerd bent in andere gebieden van de reis kunt u de bus nemen.

Taxi / infrastructuur
Taxi's zijn ook beschikbaar, gekenmerkt door gele kleur. Elke kamer heeft een taximeter, dus toen de chauffeur ons naar de plaats niet gillend aan het plafond prijs alleen geeft ons de prijs van de meter. We kunnen de bestuurder ook gevraagd naar de taxameter niet gepaard gaat met de prijs en proberen om het zelf uit.

Ontdekken

Laatste versie bewerkt door Paulien86
Bezienswaardigheden
Antalya heeft een groot voordeel: Het maakt niet uit welke richting je op gaat, je komt altijd bezienswaardigheden tegen. Interessante plaatsen zijn overal. U kunt bijvoorbeeld een bezoek aan de drie nationale parken brengen.

De bekendste is Termessos Park.
De tweede heet Olympos National Park. Het ligt voor de kust en strekt zich uit tot de badplaats Kemer.
De laatste is Koprulu. dit is een zeer mooie plaats om te raften.

Het CIT van Antalya is ook trots op haar klokkentoren. Daarnaast heeft de stad een archeologisch museum, deze is zeker de moeite waard.

Perge is een andere interessante plaats en ligt op ongeveer 15 km ten oosten van Antalya. Het is de oudste nederzetting in het gebied. De stad bestaat uit een stadion, vele tempels en theaters.

Het laatste monument dat het vermelden waard is, is de zogenaamde Eagle's Nest. Het is een stad, die ligt ongeveer 35 km ten westen van Antalya. Je kunt stenen mur...
Laatste versie bewerkt door Paulien86
Bezienswaardigheden
Antalya heeft een groot voordeel: Het maakt niet uit welke richting je op gaat, je komt altijd bezienswaardigheden tegen. Interessante plaatsen zijn overal. U kunt bijvoorbeeld een bezoek aan de drie nationale parken brengen.

De bekendste is Termessos Park.
De tweede heet Olympos National Park. Het ligt voor de kust en strekt zich uit tot de badplaats Kemer.
De laatste is Koprulu. dit is een zeer mooie plaats om te raften.

Het CIT van Antalya is ook trots op haar klokkentoren. Daarnaast heeft de stad een archeologisch museum, deze is zeker de moeite waard.

Perge is een andere interessante plaats en ligt op ongeveer 15 km ten oosten van Antalya. Het is de oudste nederzetting in het gebied. De stad bestaat uit een stadion, vele tempels en theaters.

Het laatste monument dat het vermelden waard is, is de zogenaamde Eagle's Nest. Het is een stad, die ligt ongeveer 35 km ten westen van Antalya. Je kunt stenen muren ontdekken, de overblijfselen van baden en tempels. Wat maakt deze plek bijzonder maakt, is dat u nergens anders de mogelijkheid heeft om naar honderden sarcofagen te kijken..

Reisverslagen over Antalya

Wij zijn met z'n vieren(mijn man,mijn ouders en ik) voor de tweede keer in Lara Beach geweest en net als vo... verder lezen
Wij hadden gekozen voor het Hotel Baia Lara in Antalya, all in! Moet zeggen dat wij daar geen minuut spijt ... verder lezen

2 820 hotel beoordelingen van hotels in Antalya

2820 5
Ron
heeft 1 beoordeling(en) geschreven,
gezin/ familie, 46-50 Jaren
Klazienaveen, Nederland
Zeer goed verzorgd hotelHotel aanbevelen
Hotel Porto Bello Resort & Spa in Antalya, Turkse Rivièra
5,1
Zonnetjes
/ 6
... met de dolmus (€3.00 voor 3pers.) binnen een half uur in de oude stad van Antalya, wat zeer de ... Hotel Porto Bello Resort & Spa Erg genoten van zowel eten als drinken (cocktails). Strand iets ... minder i.v.m de vele kiezels. Wel de verzorging aan het strand goed. Niet veel winkels in de buurt, maar ... moeite waard is. ... Hotelbeoordeling verder lezen
Bezocht in juli 2013 - 240 keer gelezen

Odette
heeft 1 beoordeling(en) geschreven,
alleen/ single, 61-65 Jaren
Deinze, België
Een top hotel met een top manager en personeel .Hotel aanbevelen
Hotel Ramada Plaza Antalya in Antalya, Turkse Rivièra
5,6
Zonnetjes
/ 6
... Hotel Ramada Plaza Antalya Mijn naam is ODETTE MAES en ik was in hotel Ramada Plaza ANTALYA VAN 1 ... TOT 22 februari in kamer 1610. Bedankt voor de perfecte kamer en proficiat aan Mr MEHMET de ... operation manager. Sinds zijn komst verloopt alles vlotter en is al het personeel tevreden. Selcuk en ... Boran van de receptie helpen iedereen met een glimlach en ik kan altijd op hen rekenen. In het ... Hotelbeoordeling verder lezen
Bezocht in februari 2014 - 73 keer gelezen

Neeltje
heeft 1 beoordeling(en) geschreven,
koppel, 56-60 Jaren
amstelveen, Nederland
Zeer de moeite waardHotel aanbevelen
Hotel Porto Bello Resort & Spa in Antalya, Turkse Rivièra
5,3
Zonnetjes
/ 6
... Antalya stad te gaan. ... Hotel Porto Bello Resort & Spa Porto bello is nog steeds een prettig hotel.ik ben hier al diverse ... malen geweest. Het is wel wat aan vernieuwing toe,meubilair en badkamers. Ontbijt,lunch en diner ... goed en zeer uitgebreid. Personeel jong en erg vriendelijk. Eenvoudig om met openbaar vervoer naar ... Hotelbeoordeling verder lezen
Bezocht in juni 2014 - 33 keer gelezen

Rogier
heeft 1 beoordeling(en) geschreven,
koppel, 41-45 Jaren
De Lutte, Nederland
Goed en clean hotel, vlakbij het strandHotel aanbevelen
Hotel Porto Bello Resort & Spa in Antalya, Turkse Rivièra
5,1
Zonnetjes
/ 6
... . cocktailkaart. Hotel ligt buiten Antalya, maar is met de bus voor EUR 1,-- te bereiken in zo'n 20 minuten. Eten ... Hotel Porto Bello Resort & Spa Net en schoon hotel met een prive tunnel onder de weg naar een stuk ... eigen strand. Is een strandbar met drinken en snacks. Goede all- inclusive formule incl ... is goed, niet heel veel variatiet. Om even lekker tot rust te komen. ... Hotelbeoordeling verder lezen
Bezocht in juli 2014 - 11 keer gelezen

Marco
heeft 1 beoordeling(en) geschreven,
koppel, 19-25 Jaren
Amersfoort, Nederland
Fıjn hotel voor zon-, zee- en strandvakantıe!Hotel aanbevelen
Hotel Porto Bello Resort & Spa in Antalya, Turkse Rivièra
5,5
Zonnetjes
/ 6
... ontbreekt aan veel wınkels ın de buurt. Overıgens ıs Antalya prıma met de bus te bereıken ... Hotel Porto Bello Resort & Spa Het hotel heeft een mooı zwembad, lıgt dıcht bıj het strand maar het ... . Personeel werkt hard maar ıs soms kortaf. ... Hotelbeoordeling verder lezen
Bezocht in juli 2014 - 13 keer gelezen


 
Internationaal


Reis naar en breng je je vakantie door in Antalya? Vind de nieuwste reisinformatie Antalya en Turkije en aanbevolen hotels voor een verblijf in Antalya.

© 1999 - 2014, alle rechten voorbehouden.
City index